Kongerittet 2015 - Dugnadspåmelding for medlemmer

Kongerittet 2015 - Dugnadspåmelding for medlemmer

Arrangør: Ullensaker Cykleklub

Tid


Beskrivelse
Ullensaker Cykleklub skal stå som teknisk arrangør av Kongerittet Lørdag 15 august. Til dette trenger vi funksjonærer og vakter. Dette er en viktig dugnad for klubben som tidligere varslet, og jeg håper og tror medlemmene er positive til dette.

Behovet blir som følger:

Fredag 14 august: 15 funksjonærer til rigg og merking av start og mål område. 4 mann til merking av parkering og løypetrase.

Lørdag 15 august: 60 funksjonærer og vakter. Her vil tiden være noe forskjellig etter hvilken oppgave den enkelte post har. Ønsker at de som kan bidra deler av dagen også melder seg da de kan få oppgaver med begrenset varighet. Vaktskjema som er laget viser estimert tid og vi vil prøve å lage ett oppsett der få behøver å være tilstede hele Lørdagen. Forutsettingen er at vi får tilstrekkelig med hjelp slik at hver enkelt får en hovedoppgave mellom to klokkeslett.

Det er behov for funksjonærer til etteranmelding og utdeling av startnummer fra kl 08:00. Resten har fremmøte kl 09:30. Start er kl 11:00 og rittet beregnes å være ferdig ca kl 16:00. Etter start vil det bli en rolig periode men fra kl 16 til kl 19:00 blir det nedrigging av start og mål. Tanken i år er at det kommer ett eget lag som tar nedrigg og rydding med fremmøte ca kl 14:00. Folk som til da har vært ute fra start vil kunne avslutte og reise hjem.

Vedlagte kartlink viser hvor det er behov for vakter i løypa etc, og dersom du har ønsker om en plassering, angi dette når du melder deg på dugnaden via knappen til venstre "Meld deg på".


Alternativt må du gjerne angi innenfor hvilket tidsrom du kan bidra så skal vi finne en passende oppgave for deg. Vi trenger også en rekke personer til sekretariat, startnummer, etteranmelding etc, etc så her er det varierte oppgaver.

Får du tildelt en plassering ute i løypa er det viktig at du benytter kartlinken under for å sette deg grundig inn i plasseringene, så slipper vi å gjennomgå dette ved oppmøte, da det normalt sett er en travel dag for alle.


Kartlink

Tillatelse fra Statens Vegvesen

Forskrift til arrangering av ritt på veg

Les mer om arrangementet på kongerittet.no

For spørsmål, kontakt Nils Morten Rognstad på tlf 90612855 eller e-post nmrogn@online.noAdministratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline