Nytt design på UCK drakten

Postet av Ullensaker Cykleklub den 15. Nov 2016


Hei alle medlemmer av UCK.

Ullensaker Cycleklub bytter draktdesign foran 2017 sesongen. Dette gjøres samtidig som vi bytter leverandør av klubbtøy til Bioracer.

I denne forbindelsen har vi snakket litt med Bioracer og fått de til å tenke nytt vedrørende design på våre fremtidige drakter. Det vi har gjort er å grave litt i historien og sett hvordan UCK drakten har sett ut historisk. Ut i fra dette har Bioracer kommet opp med flere designforslag.

Initielle beslutninger i forhold til design er gjort av Draktutvalget for UCK. Utvalget bler satt sammen av styret med et representativt utvalg av medlemmer fra klubben med det formål å diskutere seg fram til aktuelle forslag. Flere betraktninger er gjort og aktuelle design ble presentert i medlemsmøtet 19. september med påfølgende avstemning. Buksa er forøvrig helsort, i tråd med medlemmenes og Draktutvalgets ønsker.


Dette ble resultatet:

De nye draktene med retrodesign er også gjort reklamefrie for å få et renere og roligere totaluttrykk. Vi er svært godt fornøyd med resultatet og presenterer her det endelige designet. Stripene som er plassert på bryst og arm er historiskt sett de korrekte UCK-fargene. Disse finner du igjen også hos Ull/Kisa med sine sorte, grønne og gule drakter.


Good old days


De draktene som medlemmene allerede har, og som kanskje ble kjøpt så nylig som inneværende sesong kan fortsatt benyttes til det er utslitt, men det er ønskelig at vi benytter det nye designet i ritt og konkurranser i tiden fremover.

For å gjøre overgangen til nye drakter så smidig som mulig har styret besluttet å sponse medlemmene med ca kr 100.000,- (fritt beregnet ut i fra antatt kjøpsvolum blant medlemmene i første runde). Det betyr at du ved innlogging i Bioracer sin nettbutikk for klubbdrakter, vil finne en "sponsorpakke" inneholdende 1 stk trøye og 1 stk bukse til hhv herre og dame, som kan bestilles til redusert pris kr 650,- for ett komplett kit.

Link til Bioracer sin nettbutikk


NB! Nettbutikken stenger i første omgang søndag 20. november kl 24:00


Med hilsen

Styret UCK, 2017
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline