OL-ilden kommer til Jessheim!

Postet av Ullensaker Cykleklub den 17. Des 2015


Vinteren 2016 arrangeres Ungdoms-OL på Lillehammer. Dette er et arrangement for ungdommer i alderen 15-20 år, hvor det skal konkurreres i de 15 olympiske vinterdisiplinene. I forkant av dette mesterskapet skal den olympiske ild ut på fakkelturne og kommer innom 21 utvalgte steder i Norge.

5.februar 2016 kommer den olympiske ild til Jessheim, nærmere bestemt Ullensaker Idrettspark. Under fakkelstafetten for OL på Lillehammer i 1994 var ilden også på Jessheim og nå er den tilbake. Dette feires med en innholdsrik fakkelmarkering fra klokken 18 til 22, arrangementet er gratis og åpent for alle. Vi fyller inne- og uteområdet i idrettsparken med det vi tror kan være noe av «morgendagens idrettsaktivitet», de som er mellom 15 og 20 år får prøve både tradisjonelle og utradisjonelle aktiviteter. Det blir offisiell fakkelmarkering med fakkelstafett og tenning av OL-ilden. Det blir også kiosksalg fra «morgendagens idrettskiosk», hvor idrettsfagelevene på Hvam Videregående Skole har laget en enkel, sunn og bærekraftig kioskmeny. I tillegg blir det minikonsert med Morgan Sulele, som lydla sommeren for svært mange med den tilbakelente sommerlåten «Bare min».

Dette er et arrangement av, med og for ungdom. Ungdommer i alle idrettslag (også vårt eget, UCK) får en fantastisk mulighet til å prøve nye aktiviteter og oppleve ekte idrettsglede. Dette er også en god anledning til å bli kjent med jevnaldrende på tvers av idretter og klubber i hele Akershus idrettskrets.


Møt opp på Jessheim 5.februar 2016!


Følg fakkelmarkeringen på Facebook: https://www.facebook.com/events/951571338242227/


Torch Tour Jessheim 5 februar 2016.pdf

YOG Plakat Jessheim.pdf

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline