UCK arrangerer Kongerittet 15. august

Postet av Ullensaker Cykleklub den 12. Jul 2015
Ullensaker Cykleklub skal stå som teknisk arrangør av Kongerittet Lørdag 15 august. Til dette trenger vi funksjonærer og vakter. Dette er en viktig dugnad for klubben som tidligere varslet, og jeg håper og tror medlemmene er positive til dette.

Behovet blir som følger:

Fredag 14 august: 15 funksjonærer til rigg og merking av start og mål område. 4 mann til merking av parkering og løypetrase.

Lørdag 15 august: 60 funksjonærer og vakter. Her vil tiden være noe forskjellig etter hvilken oppgave den enkelte post har. Ønsker at de som kan bidra deler av dagen også melder seg da de kan få oppgaver med begrenset varighet. Forutsettingen er at vi får tilstrekkelig med hjelp slik at hver enkelt får en hovedoppgave mellom to klokkeslett.

Det er behov for funksjonærer til etteranmelding og utdeling av startnummer fra kl 08:00. Resten har fremmøte kl 09:30. Start er kl 11:00 og rittet beregnes å være ferdig ca kl 16:00. Etter start vil det bli en rolig periode men fra kl 16 til kl 19:00 blir det nedrigging av start og mål. Tanken i år er at det kommer ett eget lag som tar nedrigg og rydding med fremmøte ca kl 14:00. Folk som til da har vært ute fra start vil kunne avslutte og reise hjem.

Påmeldingsside for dugnaden finner du HER.

Dokumenter:

Tillatelse for arrangering av ritt gitt til UCK fra Statens VegvesenTillatelse til å arrangere Kongerittet lørdag 15.08.2015.pdf
ForskriftForskrift om sykkelritt på veg.pdf

For spørsmål, kontakt Nils Morten Rognstad på tlf 90612855

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline