Nok en heldiggris i UCK!

Postet av Ullensaker Cykleklub den 4. Des 2014
Tirsdag 2. desember var det på tide med nok en drivende god spinningtime med Egil Egeberg på vår lokale SatsElixia. Godt uniformerte som vi er stikker vi oss tydelig ut blant de øvrige treningsutøverne og vi hadde noe spennende i vente!

Tråkk med trøkk
Egil hadde planlagt noe helt spesielt for oss denne dagen. 75 minutter blodslit fylt opp med 9 stk 4 minuttersintervaller med 2 minutter pause i mellom. Det var duket for en klubbkveld med trøkk. Spillelista var ny for anledningen også, så her var det bare å ta plass, spenne fast skoa og gjøre klar vannflaska - for her skulle det JOBBES! Eller som en beryktet og notorisk pallplass-jeger i UCK sa det; Rens partikkelfilteret og fjern katalysatoren!

Dette var faktisk helt rått! Samtlige pedaltråkkere i salen pusha det de var gode for. Blir ikke bedre enn dette gitt!

High-tech trekning
Avslutningsvis leder Egil en umåtelig spennende trekning av dagens premie, en rød en! Egil har antageligsvis Nord-Europas største smart-telefon, og det skulle da bare mangle at han ikke har den fylt til randen med gadgets, apps og triks som vanlig dødelige ikke har sett makan til før. Her spretter det fram en app som automagisk trekker et nummer mellom 1 og 49 (tilsvarende nummeret på syklene i salen), og han må foreta minst 5-6 trekninger for å få en "hit". Det var dessverre noe mer glissent i rekkene denne tisdagen, men det øker jo bare vinnersjansene på de fremmøtte.

Nykommer med griseflaks
Den heldige vinneren er en av årets nykommere i klubben, Trond Christensen. Trond er dypt beæret over trekningens resultater og gleder seg stort over å være dagens heldige vinner!
Trond forteller samtidig at han er tatt i mot med åpne armer av klubben, og at han setter stor pris på det gode miljøet vi har. Dette skal vi som klubb være stolte av å høre, så vi sier ærbødigst takk for omtalen, Trond - Takk og velkommen i klubben!

Nå som kulda har satt inn og vinteren er på god vei, kan han avsløre at vinen skal bringes til fjells i helga og nytes på hytta. Kos deg med premien og kos deg på fjellet!

Instruktøren lover
Det er som kjent noen endringer i treningsplanen for desember, og Egil presiserer derfor at neste tirsdag utgår hans time på grunn av klubbens årsmøte. (link). Knut kjører sin økt 17.30 som vanlig. Den 23. desember er det ingen spinningøkter, men den 30. altså lille nyttårsaften kan Egil igjen love en trekning. Denne gangen er det hele 2 premier i potten, så det er bare å møte opp på årets siste klubbspinning på SatsElixia klokken 19.00.

Vel møtt!


2.desember 2014
Redaktør`nKommentarer

2 Kommentarer

  • Egil Egeberg

    Bare en liten presisering.... Det er time også den 16 desember. Dette er den siste tirsdagen før jul som det er trening på StaElixia. Og det er på denne timen jeg har lovet 2 trekninger ...!! Så da er det bare å stille opp..!

    04 desember 2014
  • Ullensaker Cykleklub

    jeg stiller med 1 flaske og så da blir det 3.

    04 desember 2014

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline