Deltok på klubbspinning - vant VIN!

Postet av Ullensaker Cykleklub den 26. Nov 2014
Tirsdag 25 november startet som en helt vanlig dag for Nils Morten Rognstad. Han stod opp slik han pleier og gjennomførte dagen som planlagt. Hele dagen gikk han å gledet seg til klubbens felles 75 minutters spinningtime på SatsElixia, Jessheim klokken 2015 med vår eminente instruktør Egil Egeberg.

Gul trøye
Iført sin karakteristiske gule Glavatrøye møter han som planlagt i salen etter å ha hentet seg pulsbelte i resepsjonen. Ureglementert antrekk vil noen kanskje si, men han synes godt der han går innover i den noe glisne salen. Alt er så langt helt normalt og han finner en plass blant 16 andre UCK syklister som har gledet seg minst like mye som han til timen. Det han ikke vet er at han setter seg rett foran et nytt medlem i klubben, som deltar på spinning med oss for første gang. Instruktøren introduserer han underveis mellom et av intervalldragene. Han nye presenterer seg som Thomas, og det er bare å gratulere. Nå tror jeg vi passerte omtrent dusinet med samme navn, (undertegnede inkludert) så vårens rulletrening kan bli riktig så interessant.

Høy puls
Nå, tilbake til Hr Rognstad, som intetanende tråkker det han er kar om på dragene. Det blir behørig lagt merke til at pulsen virker noe høy i dag. 99% over lengre tid faktisk. De som var ekstra oppmerksomme oppdaget også at pulsen fortsatte å stige, men prosenten stopper på 99, ellers hadde vi nok sett høyere verdier. At dette bør noteres som en eller annen form for rekord er utvilsomt samt noe alarmerende(!).

Instruktøren overrasker
Avslutningsvis fremkommer det at instruktøren likevel vil trekke en vinner av den medbrakte vinen som har stått på benken i front siden ankomst. Utganspunktet var at den kun skulle loddes ut hvis det var flere enn 35 oppmøtte på økten. Kudos for det! Salen dirret av spenning (og luktet skikkelig svettelukt og evnt andre kroppslige dunstprodukter) mens Egil gjennomfører en særdeles kreativ trekning. Tallet er 10 og tellesekvensen stopper på den heldige og svært overraskede Nils Morten Rognstad.

-Dette var totalt uventet og svært hyggelig! utbryter den heldige vinneren mens han poserer for fotografen.

Alle i salen bryter ut i ellevill jubel og rungende applaus på vegne av den heldige vinneren!


-Å lodde ut en slik nå som vi nærmer oss en høytid er bare moro, utbryter instruktør, Egil Egeberg (bildet).
- Jeg kan lover flere tilfeller av spontane trekninger framover, så det er bare å møte opp om du vil sjekke vinnersjansene dine, avslutter han.


På vegne av alle oss i UCK, Vel blåst og grattis!


PS! Få justert den pulsgreia da Nils Morten, så ses vi ved neste anledning


25 November 2014
Redaktør`n

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline