Bra oppmøte på klubbspinning!

Postet av Ullensaker Cykleklub den 29. Okt 2014
Tirsdag 28 oktober kl 20.15 var 2. gangen det ble gjennomført klubbspinning på Elixia, Jessheim for sesongen. Det var utrolig bra oppmøte med hele 22 medlemmer til stede! Forrige gang var det bare 13 på plass så det er en sterk økning i deltakelse.

Instruktør Egil Egeberg (her avbildet med hovent øye etter målgang L-O 2014) leder oss igjennom en 75 minutters tøff økt med lange intervaller og mye sone 3 trøkk. Programmet er velprøvd og har gitt gode resultater tidligere. Med tilhørende musikkutvalg er det ikke mye å utsette på dette, så det kan virkelig anbefales!

Det er fremdeles god plass i salen, og medlemmene oppfordres til å bli med på dette for å bygge grunnform for kommende sesong.

Egil har også en økt med styrketråkk klokken 19.00 samme dag, og vi er velkommen på denne timen i tillegg dersom det er plass i salen. Det er dermed fullt mulig å få til en helaften på Elixia med UCK om du skulle ønske det!

Får du ikke møtt på tirsdager har klubben også avtale om styrketrening på torsdager klokka 19.00. Tidspunktet kan også skyves på, da det ikke er organisert trening.

Vi ses vel på tirsdager framover da, folkens?
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline