L-O Krav fra Gruppe 1

Postet av Ullensaker Cykleklub den 17. Okt 2014

L-O Krav fra Gruppe 1:
Det er kort tid igjen til Styrkeprøven. Gruppa vår har målsetning på 6 timer med snittfart 32km/t på strekningen Lillehammer - Oslo.
Gruppa har trent godt i år og vi har stor fokus på sikkerhet og en rulle som flyter jevnt. Jevn fart har gruppa trent masse på og dette får vi til, men under ritt sliter vi med ujevn fart og det sliter ut laget.
Derfor:
Er du en potensiell ny rytter i vår gruppe må du melde ifra til undertegnede seinest fredag 6 juni og sørg samtidig for påmelding på styrkeprøven slik at vi får samlet startgruppa snarest mulig. Dette gjelder alle, også de som tidligere har gitt muntlig beskjed. Det er deretter et krav om deltakelse på minst 2 fellestreninger pr uke med gruppa fram til Styrkeprøven.
Kun nevnte ryttere får være med i rulla på de gjenstående treningene. Øvrige må følge bak. Mer info får du ved oppmøte på fellestreningene.
Vi vil IKKE tillate ryttere i rulla på L-O om ikke ovenstående er innfridd.
Er du i tvil og synes 6 timer er for liten utfordring kan vi tilby deg en rolle som hjelperytter. Ikke som fartsholder, men for å hjelpe folk opp igjen til rulla ved teknisk trøbbel, punktering, tissepause etc. Rulla går ned til 20 km/t og venter til alle er samlet igjen.
Vi har plass til flere på startstreken og håper nettopp DU blir med oss!
Ring Gruppeleder på 90255527 om du har spørsmål.


_____________________________________________
Med hilsen
Thomas Skjøldt
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline