Gruppe 1- Informasjon April 2014

Postet av Ullensaker Cykleklub den 23. Apr 2014

Gruppe 1 (5:30 - 6:00) har hovedmål Lillehammer - Oslo den 28.juni 2014. Samtidig er det lagt opp til 2 felles ritt i forkant, og det er Enebakk Rundt 1.mai og Randsfjorden Rundt 31.mai. Begge disse rittene skal kjøres hardt og er en del av oppkjøringen til vårt hovedmål. I tillegg skal vi være med på 3 av de 4 oppsatte karusellrittene i år.
Pga mangel på gruppeledere for 5:30 ligger også denne gruppen under samme gruppeledere, mens det er 6 timer som er målsetningen for eksisterende gruppesammensetning. Dersom gruppen blir tilstrekkelig stor og det samtidig er et ønske om å kjøre på en raskere tid enn 6 timer på styrkeprøven må noen ta ansvar for denne og danne egen gruppe med ønsket målsetning.
Treningsopplegget er basert på mye mengde og variasjon med et krystallklart skille mellom hardt og rolig. Rulletrening vil bli prioritert fram mot rittene vi har satt opp og det er enhver sitt ansvar å lese seg opp på dette temaet. Sikkerheten til alle i gruppa og de rundt oss under trening og ritt er viktig å ivareta.
Karusellritt
Gruppe 1 vil være ansvarlig for vakthold og arrangering av UCK Karusellritt den 10 juni. Mer info finner du på vår hovedside.
Sesongen er allerede godt i gang, og vi har fellestreninger 3 ganger pr uke (mandag, torsdag og søndag) med oppmøte på parkeringsplassen ved UKI Arena. Treningsplanen finner du på hovedsiden eller på vår Facebookside. Søk opp "Ullensaker Cykleklub" og knytt deg til gruppa.
Høres dette ut som en gruppe du ønsker å være med å trene sammen med, og kanskje også være med på våre oppsatte ritt og hovedmål for Styrkeprøven? Møt opp på UKI Arena eller kontakt gruppelederne for mer informasjon.
Gruppeledere 2014:
Thomas Skjøldt, e-post thomas.skjoldt@gmail.com, mobil 90255527
Thomas M. Thoenbakken, epost thomas.t@ringnett.no, mobilKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline