UCK med 5-timersgruppe i Styrkeprøven

Postet av Ullensaker Cykleklub den 5. Mar 2018

Under foreløpig ledelse av Trond Christensen er det etablert en gruppe som skal sykle fra Lillehammer til Oslo under Styrkeprøven 2018 på tiden 4:59:59.

Trond har kjørestyrke og har vært med på flere av UCK`s lag på landevei de siste årene og vil dele sine erfaringer samt bidra til å holde fokus på de rette tingene vi som mosjonister og ivrige sykkelfolk vil dra nytte av. 


Gruppa hadde nylig et møte på Peppes Pizza på Jessheim hvor det ble diskutert hovedmålsetninger og strategi for å nå dette målet. Ca 30 medlemmer var tilstede og vi fikk en presentasjon av opplegget, treningsplaner og tanker om gjennomføring.

Trond er foreløpig aleine om å lede gruppa, men på grunn av klubbens retningslinjer om å ha 2 kapteiner pr lag, ønskes det noen som kan bidra sammen med Trond om å ta dette ansvaret. Ta gjerne kontakt med Trond for å diskutere dette om du mener du er rett person for dette.


Av de oppmøtte denne kvelden er det et stort spenn av medlemmer, og mange er svært erfarne og kjøresterke. En målsetning på 4:59 er likevel noe flere vil måtte jobbe hardt for å nå, og treningsopplegget (som forøvrig er svært likt fjorårets) skal bidra til å få de aller fleste i mål på denne tiden. Fjorårets gruppe med målsetning 5:15 benyttet dette opplegget og de klarte det innefor rammen. Et lite knepp opp i fart er derfor noe å strekke seg etter. 

Ca snittfart vil ligge på 38km/t og det legges opp til kun ett kort stopp på Minnesund for skifte av flasker og påfyll av næringsstoffer.


Det vil bli kjørt oppkjøringsritt fram mot Styrkeprøven, og det er mange ritt å velge mellom. Ønsker du å være med denne gruppa på landeveien i 2018, send en e-post til Trond, oppgi personalia og kontaktinformasjon, samt en kort liste på hvilke ritt du kunne tenke deg å bli med på sammen med gruppa kommende sesong.


Kaptein, Trond Christensen

e-post: trondyc@gmail.com


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline