Ullensaker CK søker kapteiner!

Postet av Ullensaker Cykleklub den 29. Sep 2017


UCK har nettopp gjennomført et styremøte med fokus på sesongen 2018 og veien videre. Vi har drøftet mange spennende temaer og vil komme nærmere tilbake til disse i løpet av høsten og vinteren. Det første vi kan nevne er at det selvsagt vil bli spinning for medlemmene også kommende vinter med to faste treninger hver uke. Opplegget er snart klart for presentasjon.

"Ullensaker Cykleklub skal være et lag som ved samarbeid og kameratskap skal fremme og ivareta sykkelsporten"

Med denne formålsbeskrivelsen vil vi gå inn i en spennende sykkelsesong neste år, og vi har utøvere på de fleste nivåer. For å kunne tilby våre medlemmer både utfordringer, mestring, sykkelglede og kameratskap søker vi etter kapteiner for våre lag kommende sesong blant våre medlemmer.  Vi søker etter kapteiner for både MTB og Landevei, på flere nivåer. Det er nødvendig med 2-3 kapteiner pr lag for å dele på oppgaver og gjennomføring av treningsplaner og ritt.

Fellestreninger:
UCK gjennomfører 3 fellestreninger ute pr uke gjennom sesongen. Det er tisdag, torsdag og søndag med felles oppmøte ved Gystadmarka Skole ved faste tidspunkt.

Landevei
Turgruppe – passer for alle som vil bruke sykkel som mosjonsform og komme seg ut på tur
Trent gruppe – passer for de som har noen sesonger på sykkel og vil ha konkrete målsetninger
Rask gruppe – passer for de med ambisjoner om å utfordre seg selv og «perse» på ritt
Ekspress – passer for de raskeste mosjonistene med stor kapasitet og vilje til å satse litt

Typiske ritt som UCK tradisjonelt har deltatt i er Enebakk Rundt, Randsfjorden Rundt, Kongsvingerrittet og Styrkeprøven.

MTB
Nærområdene våre byr på mange mil med grusvei, sti og terreng og mange av våre medlemmer har målsetninger for Raumerrittet, Farrisrunden, Trysilrittet, Grenserittet og Birkebeinerrittet. Her søker vi kapteiner og ledere for gjennomføring av treningsopplegg og ritt.

Ønsker DU å ha en ledende rolle med full backing av klubben for å nå dine og andres mål for 2018? Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi har lagt opp til en god pakkeløsning for de som ønsker en kapteinrolle neste år, så vi kan tilby en slags «kompensasjon» for din innsats.

Alle som melder sin interesse vil bli kalt inn til et informasjonsmøte i klubbregi onsdag 18. oktober fra 18:00 til 20:00 hvor vi sammen vil legge kapteinskabalen for 2018 og fortelle nærmere om opplegget.

Send en e-post til thomas.skjoldt@gmail.com for å melde din interesse innen 15. oktober. Si noen ord om deg selv og eventuelle ambisjoner og fokusområde, så styret har litt bakgrunnsinformasjon før det kommende oppsatte møtet. Vi håper å høre fra deg!

Med hilsen Styret, UCK

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline