Gode resultater på Lygna!

Postet av Ullensaker Cykleklub den 12. Jan 2015
Alle bilder er tatt av Eirik Granly og vi har fått tillatelse til å publisere hans bilder her, og takker så mye for det!

Uoffisielt NM i Fatbike ble i helgen arrangert på Lygna Skistadion i et typisk norsk vintervær med god deltakelse av UCK medlemmer. Underlaget var hardt før snøfallet satte sitt preg på fremkommeligheten og NM-starten hadde noe bedre forhold enn turklassen som startet litt seinere på formiddagen lørdag.

Sykkelklubbene på Øvre Romerike var forøvrig godt representert med deltakere fra Sand IL Terrengsykkel, Eidsvoll sk, Råholt CK-Reaper Racing og Romeriksåsen SK i tillegg til fire av våre egne medlemmer.


I NM startet 37 ryttere hvor kun èn rytter brøt (Greg Saw).

NM-Herrer:1 Odd Erlend Hansen Berg, Solør CK
2 Morten Vaeng, Drammen CK
3 Morten Solvang, Bjørn Myhre Sport

UCK ryttere:
11 Willy Andersen
15 Geir Treseng-Lien
27 Frank Johnny Austad

Dette er gode plasseringer i et felt som bestod av sterke ryttere fra mange gode klubber i Norge. Vi gratulerer våre klubbmedlemmer med gode resultater i uoffisielt NM i Fatbike 2015!


Willy AndersenGeir LienFør start
NM-Damer
I dameklassen hadde vi ingen egne representanter, men gleder oss over at Monica Storhaug fra Råholt gikk seirende ut av årets uoffisielle NM i Fatbike - vi gratulerer!
1 Monica Storhaug, Råholt CK-Reaper Racing
2 Emily Benham, Hadeland CK
3 Gjertrud Bø, Soon CK
Turklassen

I turklassen gikk det riktig så bra med vår egen Thomas A. Nilsen som fikk en 3.plass i sin klasse, Menn 30-39 år.1 Christian Coll, Grimstad SK
2 Pål-Ivar Nebbenes, Mandagsklubben
3 Thomas A. Nilsen, Ullensaker ck


God stemning før startStarten i turklassen har gått


Om vintersykling passer alle lar vi stå ubesvart, men dette er uten tvil tøffere enn de rittene mange av oss sykler i kort-kort i sommerhalvåret.

Det at såpass mange fra UCK stiller opp i et slikt arrangement kan fort bli smittsomt, så vi får se om det er flere som stiller i tilsvarende ritt i framtiden.

Offisiell resultatliste

Til dere som var på Lygna i helga;

Godt nytt år og godt tråkka!


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline